Jobsamtale

Hvis du bliver indkaldt til en jobsamtale, vil du typisk møde et ansættelsesudvalg bestående af en kontorchef og en medarbejder fra det ansættende kontor.

Til samtalen vil vi tale om dine faglige og personlige kompetencer. Det er et plus, hvis du inden samtalen har gjort dig nogle overvejelser omkring, hvordan du kan bringe dine erfaringer og kompetencer i spil i stillingen, og hvordan du kan bidrage til kontorets arbejdsområder. Ofte spørger vi også ind til dine tanker og din motivation for at søge stillingen. Derfor er det en god idé, at du har tænkt over, hvorfor stillingen er interessant for dig, og hvorfor du gerne vil arbejde i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern.

Vi gør meget ud af at have en god dialog med ansøgere, og vi uddyber derfor også gerne stillingen, så du kan blive klogere på arbejdsopgaverne og på os som arbejdsplads.

Hvis der er behov for det, kan du blive inviteret til en samtale mere. Jobopslaget vil annoncere, hvis vi anvender test i forbindelse med jobsamtalen.