Forside » Nyheder » Udbuddet af tolkeydelser i Udlændinge- og Integrationsministeriet offentliggøres ultimo året

Udbuddet af tolkeydelser i Udlændinge- og Integrationsministeriet offentliggøres ultimo året

Udlændingestyrelsen udsendte i juli 2021 en forhåndsmeddelelse om et forestående udbud af tolkeydelser på Udlændinge- og Integrationsministeriets område. Heraf fremgik det, at Udlændingestyrelsen forventede, at udbuddet ville blive offentliggjort i oktober 2021. Udbuddet udskydes til senere på året svarende til en udskydelse på op til tre måneder.

Udbuddet af tolkeydelser vedrører mundtlig tolkning af de mest anvendte sprog på Udlændinge- og Integrationsministeriets område. Udskydelsen betyder, at udbudsmaterialet forventes offentliggjort ultimo 2021 med frist for afgivelse af tilbud i februar 2022 og tildeling af kontrakter i foråret 2022.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger kan fås hos Udlændingestyrelsens presseteam på tlf. 70 20 20 72 eller [email protected].


Oprettelsesdato 14.09.2021
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden