Forside » Nyheder » Tilmelding til Integrationstræf 20 er åben

Tilmelding til Integrationstræf 20 er åben

Du kan nu tilmelde dig Integrationstræf 20, som KL og SIRI afholder den 1. oktober i Kolding under overskriften ”Ny virkelighed i lyset af coronakrisen.”

Flygtninge og Ikke-vestlige indvandrere er hårdt ramt af krisen på arbejdsmarkedet, og der er brug for, at vi udvikler nye løsninger i integrationsindsatsen, så vi igen får gang i jobskabelsen for flygtninge og indvandrere.

Dette er afsættet for årets Integrationstræf, hvor vi vil debattere:

  • Hvordan vi får genstartet beskæftigelsen for flygtninge og indvandrere og dæmmet op for coronakrisens negative konsekvenser
  • Hvordan man kan arbejde målrettet med brancheskift og opkvalificering i beskæftigelsesindsatsen for flygtninge og indvandrere
  • Hvordan social kontrol kan spottes og mental sundhed styrkes, så borgernes livssituation og deres mulighed for at komme i job forbedres.

Læs mere om program og tilmelding hos KL (nyt vindue)

Sidst opdateret 02.07.2020
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden