Forside » Nyheder » Støtte til etablering af overgangspladser

Støtte til etablering af overgangspladser

Genudmelding af pulje til etablering af fire overgangspladser til borgere og deres eventuelle børn, der tidligere har haft ophold på krisecentre eller § 110-tilbud

Undersøgelser og praksiserfaringer viser, at målgruppen af minoritetsetniske borgere, der har haft ophold på krisecentre eller § 110-tilbud pga. æresrelaterede konflikter, har et øget behov for støtte efter endt ophold. Det er nu muligt at søge om støtte til etablering af fire overgangspladser til denne målgruppe. Målet er at forberede borgeren til en selvstændig tilværelse i egen bolig.

Puljen kan kun søges af midlertidige boformer, der er etableret efter §§109 eller 110 i serviceloven. Puljen har ansøgningsfrist d. 23. august 2021

Læs mere om puljen.

Oprettelsesdato 02.07.2021
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden