Forside » Nyheder » 2021 » 2021-03 » SIRIs kursuskatalog om integration samt forebyggelse af æresrelaterede konflikter og bandekriminalitet

SIRIs kursuskatalog om integration samt forebyggelse af æresrelaterede konflikter og bandekriminalitet

I år berører SIRIs arrangementer en bred vifte af aktuelle emner, viden om 'best practice' og introduktion til nye metoder.

Arrangementerne fordeler sig på tværs af fagområder, der relaterer sig til beskæftigelsesrettede indsatser, forebyggelse af æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol samt bande- og kriminalitetsforebyggende indsatser.

Derudover udbyder SIRI i år også temadage, der berører det tværfaglige kommunale samarbejde og organiseringen heraf. De fleste arrangementer henvender sig til kommunale medarbejdere og ledere, socialrådgivere, socialpædagoger og jobcentermedarbejdere såvel som medarbejdere på landets krisecentre og øvrige fagprofessionelle, der er i berøring med udsatte borgere med minoritetsbaggrund.

Læs mere om kursuskatalog og tilmelding

Oprettelsesdato 16.03.2021
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden