Forside » Nyheder » 2020 » 2020-11 » Negativ social kontrol i boligområder - invitation til netværksmøde om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol

Negativ social kontrol i boligområder - invitation til netværksmøde om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol

Styrelsen for International Rekruttering og Integration inviterer til det næste møde i netværk om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Efterårets netværksmøde sætter fokus på, hvordan kommuner kan skabe modstandskraft mod negativ social kontrol i samarbejde med civilsamfundsaktører i boligområder. Hvordan kan kommuner, civilsamfund og øvrige aktører samarbejde i områderne, hvordan kommer fædrene på banen som aktive medspillere, og hvad gør andre kommuner? Det er nogle af de spørgsmål, netværksmødet vil belyse.

Mødet holdes virtuelt på grund af COVID-19. Der bliver afholdt ét fælles netværksmøde for Vest- og Østdanmark, og deltagere får tilsendt et link direkte efter tilmelding til mødet.

Tid, sted og tilmelding

Hvornår:           Den 26. november 2020, kl. 09.00 – 12.15

Hvor:                 Link tilsendes tilmeldte deltagere

Vært:                 Helsingør Kommune

Tilmelding til mødet og program

Tilmeldingsfrist den 19. november 2020

Om netværket

Netværket henvender sig bredt til kommunale myndighedsmedarbejdere, der møder æresrelaterede problemstillinger og negativ social kontrol. Det gælder både medarbejdere fra det beskæftigelsesfaglige felt, integrationsområdet, socialforvaltningen, børne- og ungeområdet, handicapområdet samt borgerservice.

Der afholdes normalt to årlige netværksmøder i henholdsvis Øst- og Vestdanmark - som udgangspunkt afgrænset således, at Bornholm og Sjælland deltager i Øst, og Fyn og Jylland deltager i Vest.

Netværket er etableret som led i den nationale handlingsplan til forebyggelse af æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol fra 2016.

Oprettelsesdato 03.11.2020
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden