Forside » Nyheder » 2020 » 2020-10 » Se præsentationer og udvalgte optagelser fra Integrationstræf 20

Se præsentationer og udvalgte optagelser fra Integrationstræf 20

Den 1. oktober 2020 afholdt KL og SIRI Integrationstræf som virtuel konference, hvor 300 deltagere så med.

Integrationstraef-20.png

Integrationstræf stillede i år skarpt på den nye virkelighed på arbejdsmarkedet i lyset af coronapandemien og på nye løsninger i integrationsindsatsen, så vi igen får gang i jobskabelsen for flygtninge og indvandrere.

På KL’s hjemmeside kan du nu se udvalgte oplæg og præsentationer fra årets træf. Du kan blandt andre se Direktør for Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Kasper Kyeds, oplæg om hvordan man kan støtte flygtninge- og indvandrerkvinder i job, og Forskningschef for Rockwool Fonden Jan Rose Skaksens oplæg om beskæftigelsessituationen for flygtninge og indvandrere i lyset af corona.

Se oplæg og præsentationer hos KL (nyt vindue)

Oprettelsesdato 08.10.2020
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden