Forside » Nyheder » 2020 » 2020-09 » Integrationstræf 20 afholdes som virtuel konference

Integrationstræf 20 afholdes som virtuel konference

Den 1. oktober blænder SIRI og KL op for en virtuel udgave af Integrationstræf 20. I år er fokus på den nye virkelighed på arbejdsmarkedet i lyset af coronakrisen.

Integrationstræf afholdes den 1. oktober kl. 9-13. Alle oplægsholdere er samlet fysisk, og vi streamer direkte fra et studie til jer. I vil også kunne stille spørgsmål og komme med kommentarer undervejs. 

Afsættet for Integrationstræf er krisen på arbejdsmarkedet som følge af coronapandemien. Flygtninge og indvandrere er hårdt ramt af ledighed, og der er brug for, at vi udvikler nye løsninger i integrationsindsatsen, så vi igen får gang i jobskabelsen for flygtninge og indvandrere.

På årets Integrationstræf vil du blandt andre kunne opleve Udlændinge- og Integrationsminister Mattias Tesfaye og direktør for Styrelsen for International Rekruttering og Integration Kasper Kyed. 

Læs mere om konferencen og tilmeld dig hos KL (nyt vindue)

Oprettelsesdato 17.09.2020
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden