2020-07

Ny medborgerskabsundersøgelse: Ikke-vestlige unge begrænses i valg af partner
På trods af tegn på en smule fremgang er der fortsat udfordringer med negativ social kontrol blandt ikke-vestlige personer i Danmark. Det viser Udlændinge- og Integrationsministeriets nyeste medborgerskabsundersøgelse.
Ikke-vestlig indvandring koster de offentlige finanser 33 milliarder kroner
Ikke-vestlige indvandrere og efterkommere indebærer i 2017 en nettoudgift for de offentlige finanser på 33 milliarder kroner, viser en ny analyse fra Finansministeriet. Året før var udgiften 37 milliarder.
Tesfaye opsiger kontrakt med Dansk Flygtningehjælp om hjemrejserådgivning
For fremtiden skal Hjemrejsestyrelsen varetage hjemrejserådgivning og sikre, at afviste asylansøgere rejser hjem.
Regeringen sætter gang i genvurdering af syriske flygtninges behov for beskyttelse
Udlændinge- og integrationsministeren fremskynder Udlændingestyrelsens sagsbehandling, således at styrelsen hurtigere end planlagt skal vurdere, om opholdstilladelser til flere hundrede personer fra Damaskusprovinsen kan inddrages.
Tilmelding til Integrationstræf 20 er åben
Du kan nu tilmelde dig Integrationstræf 20, som KL og SIRI afholder den 1. oktober i Kolding under overskriften ”Ny virkelighed i lyset af coronakrisen.”
Regeringen genoptager overførsler efter Dublinforordningen
Regeringen har besluttet at genoptage overførsler efter Dublinforordningen. Arbejdet har for at begrænse smittespredning af COVID-19 været sat i bero siden den 13. marts 2020.
Mattias Tesfaye drøfter Europas asyl- og migrationspolitik med tysk indenrigsminister
Den danske udlændinge- og integrationsminister mødes torsdag med den tyske indenrigsminister Horst Seehofer i Berlin. Tyskland har netop overtaget formandskabet for EU's ministerråd.
Sidst opdateret 19.01.2021
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden