2020-05

COVID-19: Udlændinge- og Integrationsministeriet genåbner delvist aktiviteter
Udlændinge- og Integrationsministeriet genoptager igen kerneaktiviteter relateret til Flygtningenævnet og Udlændingenævnet samt dokumentteknisk arbejde i Nationalt ID-center.
COVID-19: Regeringen vil have corona-information ud i udsatte boligområder
Nogle udlændinge kan have svært ved at forstå dansk og dermed forstå sundhedsmyndighedernes retningslinjer om coronavirus/COVID-19. Udlændinge- og integrationsministeren og boligministeren vil derfor iværksætte en oplysningsindsats til denne målgruppe, herunder til beboere i udsatte boligområder.
Nyt landstal for antal flygtninge, der skal fordeles til kommunerne i 2021
Kommunerne vil næste år modtage ca. 600 flygtninge. Det er forventningen fra Udlændingestyrelsen, der hvert år vurderer det forventede antal flygtninge, der skal meddeles opholdstilladelse og overgå til integration i kommunerne.
Flere flygtninge forlader Danmark, end der kommer ind
Nye tal viser, at antallet af udvandrede flygtninge var større end antallet af indvandrede flygtninge i 2019.
COVID-19: Indfødsretsprøven og medborgerskabsprøven afholdes den 3. juni
Det er besluttet at fastholde afholdelsen af indfødsretsprøven og medborgerskabsprøven, således at indfødsretsprøven som planlagt afholdes den 3. juni 2020 kl. 13 og medborgerskabsprøven den 3. juni 2020 kl. 10.
Tesfaye: Vielser af mindreårige skal forbydes og straffen skal skærpes for at fastholde nogen i ægteskaber mod deres vilje
Som led i bekæmpelsen af social kontrol vil regeringen forbyde religiøse vielser af mindreårige og skærpe straffen for tvangsmæssig fastholdelse i ægteskaber.
Afholdelse af indfødsretsprøven 3. juni 2020
Onsdag den 3. juni 2020 13.00-13.45 afholdes Indfødsretsprøven på sprogcentre over hele landet.
Sidst opdateret 22.10.2020
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden