2020-04

COVID-19: Konsekvenser for afholdelse af sprogprøver, indvandringsprøven, indfødsretsprøven og medborgerskabsprøven
Som følge af coronavirus/COVID-19 vil der ske følgende ændringer i forhold til afholdelse af og tidsfrister for sprogprøver, indvandringsprøven, indfødsretsprøven og medborgerskabsprøven.
COVID-19: Regeringen giver hjælpende hånd til trængte sprogcentre
Landets sprogcentre er grundet COVID-19 midlertidigt lukket fysisk ned. Det betyder, at der ikke afholdes test for kursisterne, og at sprogcentrene dermed står til en nedgang i deres indtægtsgrundlag. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye vil derfor udstede en bekendtgørelse som en håndsrækning til sprogcentrene.
COVID-19: Regeringen iværksætter indsats over for hjemløse udlændinge uden lovligt ophold
En gruppe hjemløse udlændinge uden lovligt ophold kan sprede smitte blandt sig selv og andre socialt udsatte. Udlændinge- og integrationsministeren iværksætter derfor en indsats på tværs af flere myndigheder.
COVID-19: Afviklingen af sprogprøver på danskuddannelserne udskydes
Det er besluttet at udskyde afholdelsen af sprogprøverne på danskuddannelserne. Beslutningen sker efter regeringens forlængelse af tiltag som følge af coronavirus/COVID-19.
Regeringen opretter ny Hjemrejsestyrelse
Regeringen har et mål om, at flere udlændinge uden lovligt ophold skal rejse hjem. Derfor opretter Udlændinge- og Integrationsministeriet nu en ny Hjemrejsestyrelse.
COVID-19: Regeringen vil midlertidigt suspendere håndtryk til grundlovsceremonier
Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye vil suspendere reglen om, at kommende statsborgere skal give hånd i forbindelse med, at de bliver danske statsborgere.
COVID-19: Gode råd i forbindelse med ramadan
Om kort tid begynder ramadanen 2020.
Sidst opdateret 29.05.2020
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden