2020-03

Invitation til netværksmøde om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol
Styrelsen for International Rekruttering og Integration inviterer til det næste møde i styrelsens netværk om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.
COVID-19: Konsekvensen for integrationsindsatsen og ydelser på Udlændinge- og Integrationsministeriets område
Udlændinge- og Integrationsministeriet har kontaktet kommuner og jobcentre for at sikre, at ingen mister deres forsørgelsesgrundlag, hvis de fx ikke kan møde op på jobcenteret på grund af smitte eller karantæne.
Mattias Tesfaye i Bruxelles for at drøfte situation ved græsk-tyrkisk grænse
Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye deltager onsdag i et hasteindkaldt ekstraordinært rådsmøde i Bruxelles.
Ministeriet anbefaler kommuner at udsætte grundlovsceremonier
Sundhedsmyndighederne anbefaler danskerne at undgå håndtryk for at begrænse smittespredning af coronavirus/COVID-19. Derfor anbefaler Udlændinge- og Integrationsministeriet kommunerne at udsætte planlagte grundlovsceremonier.
COVID-19: Regeringen vil forebygge smittespredning fra asylansøgere
Myndighederne har taget en række forholdsregler både i forhold til nyankomne asylansøgere og på asylcentrene i det hele taget.
COVID-19: Find sundhedsmyndighedernes anbefalinger på de store fremmedsprog og svar på, hvad coronavirus betyder for dig
Ny coronavirus spreder sig typisk på steder med mange mennesker bl.a. via håndtryk og små dråber fra hoste og nys. Her kan du finde sundhedsmyndighedernes anbefalinger på flere sprog og læse mere om, hvad coronavirus betyder for dig.
COVID-19: Landbrugspraktikanter forlænges
Udlændinge- og integrationsministeren ændrer nu reglerne for at bidrage til, at dansk landbrug ikke kommer til at mangle hænder i den nuværende situation.
COVID-19: Flytning af børnefamilier fra Sjælsmark til Avnstrup udskydes
Udlændinge- og integrationsministeren har besluttet, at de første flytninger af børnefamilier fra Sjælsmark til Avnstrup bliver udskudt. Familierne vil således ikke som ellers planlagt påbegynde deres flytning 1. april.
COVID-19: Udenlandske arbejdstagere kan midlertidigt arbejde ulønnet i sundhedsvæsenet
Udenlandske arbejdstagere med sundhedsfaglig baggrund kan midlertidigt udføre ulønnet frivilligt arbejde i det danske sundhedsvæsen under situationen med coronavirus/COVID-19.
COVID-19: Regeringen har sat Dublin-overførsler i bero
For at begrænse smittespredning af coronavirus/COVID-19 er Dublin-overførsler både ind og ud af Danmark sat i bero.
COVID-19: Konsekvenser for de resterende kvoteflygtninge på 2019-kvoten
15 kvoteflygtninge på 2019-kvoten er endnu ikke kommet til Danmark, og grundet coronavirus er det ikke muligt at sige, hvornår de vil kunne indrejse.
COVID-19: Lige vilkår for danskere og udlændinge til at arbejde frivilligt i sundhedsvæsenet
Forleden udsendte Udlændinge- og Integrationsministeriet en pressemeddelelse med titlen “COVID-19: Udenlandske arbejdstagere kan midlertidigt arbejde ulønnet i sundhedsvæsenet”. Der er fra forskellige sider stillet spørgsmål til pressemeddelelsen.
Sidst opdateret 29.05.2020
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden