Forside » Nyheder » 2020-03 » COVID-19: Find sundhedsmyndighedernes anbefalinger på de store fremmedsprog og svar på, hvad coronavirus betyder for dig

COVID-19: Find sundhedsmyndighedernes anbefalinger på de store fremmedsprog og svar på, hvad coronavirus betyder for dig

Ny coronavirus spreder sig typisk på steder med mange mennesker bl.a. via håndtryk og små dråber fra hoste og nys. Her kan du finde sundhedsmyndighedernes anbefalinger på flere sprog og læse mere om, hvad coronavirus betyder for dig.

Sundhedsmyndighedernes anbefalinger er oversat til de store fremmedsprog. Find dem her (åbner nyt vindue)

Coronavirus kan have betydning for dig, som er udlænding og opholder dig i Danmark eller er på vej til Danmark. Læs mere her (åbner nyt vindue)

Sidst opdateret 23.03.2020
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden