Forside » Nyheder » 2019 » 2019-10 » Netværksmøde om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol

Netværksmøde om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) inviterer til det næste møde i styrelsens netværk om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Når borgere - børn, unge og voksne, kvinder og mænd – står i en æresrelateret konflikt eller oplever at være udsat for negativ social kontrol, spiller kommunale fagpersoner mange gange en afgørende rolle i forhold til at yde den rette støtte og hjælpe på det rette tidspunkt. Samtidig er æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol relativt ukendte eller nye emner for mange. Det kan derfor være svære at vide, hvad man gør i konkrete akutte sager, men også hvordan man arbejder forebyggende i det daglige arbejde.

Efterårets netværksmøde sætter derfor fokus på, hvordan kommunerne kan styrke indsatsen på området, herunder organisering, nødvendige kompetencer, målgruppen - med fokus på voksne kvinder og de konkrete udfordringer, de kan stå overfor - samt eksempler på, hvordan nogle kommuner har arbejdet med at styrke deres indsats på området.

Læs mere om netværksmøderne samt tid, sted og tilmelding

Sidst opdateret 01.10.2019
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden