Forside » Nyheder » 2019 » 2019-10 » Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme udbyder post.doc om ekstrem islamisme i Danmark

Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme udbyder post.doc om ekstrem islamisme i Danmark

Der er behov for mere viden om aktuel ekstrem islamisme i Danmark, og særligt hvordan den ser ud online.

Derfor udbyder Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme en etårig post.doc-bevilling, der løber i 2020, og hvor der er mulighed for forlængelse.

Projektet skal handle om ekstreme islamistiske grupper og miljøer i Danmark, samt hvordan de tiltrækker nye medlemmer, hvilke aktiviteter de foretager sig, deres ideologi, og hvilken betydning internationale strømninger har for den ekstreme islamisme herhjemme. Derudover skal der være et stærkt fokus på, hvordan alt dette finder sted online.

Projektet skal være empirisk baseret og have direkte relevans for det praktiske arbejde med at forebygge ekstremisme i Danmark

Der er ansøgningsfrist den 18. november 2019 klokken 12.00, og projektet starter den 1. januar 2020.

Du kan læse mere om post.doc-bevillingen her (pdf) (nyt vindue).

Oprettelsesdato 21.10.2019
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden