2019-09

SIRI lancerer nyhedsbrevet Integrationsnyt
Få seneste nyt om integrationsområdet direkte i din mailboks.
Opgaver på udlændingeområdet flyttes til Udlændinge- og Integrationsministeriet
En række opgaver på udlændingeområdet, som hidtil har været underlagt Justitsministeriet, samles nu under Udlændinge- og Integrationsministeriet.
Vejledning til kommunale handlings- og beredskabsplaner
Når borgere - børn, unge og voksne, kvinder og mænd – står i en æresrelateret konflikt eller oplever, at være udsat for negativ social kontrol, spiller lærere, sagsbehandlere, sundhedsplejesker, vejledere og andre kommunale fagpersoner mange gange en afgørende rolle i forhold til at yde den rette støtte og hjælpe på det rette tidspunkt.
Antallet af asylansøgere fortsat lavt
Orientering af Folketinget om mangel i gennemførelse af udsendelsesdirektivet
Udlændinge- og Integrationsministeriet er blevet opmærksomt på, at der i forbindelse med en ændring af udlændingeloven i 2018, som havde til hensigt at bringe udlændingeloven i overensstemmelse med det såkaldte udsendelsesdirektiv om udsendelse af tredjelandsstatsborgere, er sket en utilstrækkelig gennemførelse.
Teltlejren i Herning nedlægges
Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye besøger i dag Beredskabscenter Midtjylland, inden Beredskabsstyrelsen herefter går i gang med at tage de sidste telte i lejren ned.
Kritik af sagsbehandlingstiden i afgørelser om revurdering af melde- og opholdspligt
Udlændingestyrelsen og Rigspolitiet kritiseres af Ombudsmanden for en for lang sagsbehandlingstid i sager, hvor afgørelser om pålæg af opholds- og meldepligt skal revurderes.
Udlændingestyrelsen fastsætter kommunekvoter for 2020
Kommunerne vil næste år modtage 600 nye flygtninge. Udlændingestyrelsen har nu fastsat, hvordan disse flygtninge skal fordeles til de enkelte kommuner.
Sidst opdateret 07.07.2021
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden