Forside » Nyheder » 2019 » 2019-08 » Integrationstræf 19: Hvordan skal fremtidens integrationsindsats sammensættes?

Integrationstræf 19: Hvordan skal fremtidens integrationsindsats sammensættes?

Gå ikke glip af Integrationstræf den 10. september, hvor du kan høre den nye ministers budskaber om integration og en masse andre spændende, aktuelle oplæg for dig, der arbejder på integrationsområdet

Temaet for årets integrationstræf er Fremtidens integrationsindsats”, og mødet sætter særligt fokus på fastholdelse og styrkelse af motivation.

Kom og hør Udlændinge- og Integrationsminister Mattias Tesfaye give deltagerne sit syn på integrationsindsatsen og bliv klogere på, hvordan man kan mobilisere borgernes skjulte ressourcer og skabe mere motivation for sproglæring. Du kan også opleve”Rushys Roulette” gå live på scenen, hvor Rushy Rashid fra Radio 27syv går i kødet på integrationsdebatten med en masse spændende gæster.

På sessionerne kan du dykke dybere ned i bl.a. repatriering, opkvalificering til SOSU-området og betydningen af negativ social kontrol for flygtningekvindernes beskæftigelse.

Integrationstræf, der afholdes af Kommunernes Landsforening (KL) og Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), finder sted tirsdag den 10. september i Odense.

Du kan læse det fulde program og tilmelde dig hos KL her (nyt vindue)

Sidst opdateret 29.08.2019
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden