Forside » Nyheder » 2019 » 2019-07 » Udbud: Formidling af initiativet Integrations- og beskæftigelsesambassadører

Udbud: Formidling af initiativet Integrations- og beskæftigelsesambassadører

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger leverandør til formidling af ”Integrations- og beskæftigelsesambassadører” med henblik på udvikling og implementering af formidlingstiltag, der sikrer udbredelse af projektet og dets resultater.

Som led i aftalen om udmøntning af satspuljen for 2018 på integrationsområdet er der afsat 78,1 mio. kr. til en beskæftigelsesrettet integrationsindsats. Formålet er at styrke indsatsen gennem ansættelse af kommunale integrations- og beskæftigelsesambassadører i de danske kommuner.

36 kommuner har fået støtte til at ansætte en integrations- og beskæftigelsesambassadør, som skal styrke kontakten til virksomhederne, så der skabes flest mulige succesfulde virksomhedsforløb og ansættelser i ordinære jobs. Kommunerne har indgået en samarbejdsaftale med SIRI, som er genstandsfelt for projektets fremdrift i de enkelte deltagerkommuner og desuden afsættet for monitorering og evaluering af det samlede initiativ.

Den udbudte opgave består i at udvikle og implementere formidlingstiltag, således at den viden der fremkommer i projektet kommer bredt ud til og bringes i anvendelse i kommunerne og projektets øvrige interessenter.

Tilbuddet skal være Styrelsen for International Rekruttering og Integration i hænde senest tirsdag den 27. august 2019 kl. 12.00.

Se udbudsmaterialet og den fulde udbudstekst her

Sidst opdateret 10.07.2019
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden