2019-07

Omkring halvdelen har bestået indfødsretsprøven afholdt den 6. juni 2019
52,77 pct. af deltagerne har bestået indfødsretsprøven den 6. juni 2019. Det er lidt færre end ved sidste prøve i november 2018, hvor 53,48 pct. bestod.
Lempelser for landbrugspraktikanter rulles tilbage
Regeringen har besluttet at ophæve fire lempelser for landbrugspraktikanter, der blev gennemført af den tidligere regering. De nye regler fremgår af en bekendtgørelse, der træder i kraft fredag den 5. juli.
Tilpasning af forholdene på Udrejsecenter Sjælsmark
Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye har bedt Udlændingestyrelsen om at give tilladelse til, at beboerne på Udrejsecenter Sjælsmark kan indtage cafeteriets måltider uden for cafeteriets område. Beboerne får dermed mulighed for at spise på fx deres egne værelser.
Sidst opdateret 07.07.2021
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden