Forside » Nyheder » 2019 » 2019-04 » Udbud: Udvikling af kampagne med dialog- og oplysningsaktiviteter om rettigheder for muslimske kvinder, der indgår eller opløser et religiøst ægteskab

Udbud: Udvikling af kampagne med dialog- og oplysningsaktiviteter om rettigheder for muslimske kvinder, der indgår eller opløser et religiøst ægteskab

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udbyder en opgave om udvikling og afholdelse af kampagneaktiviteter, der skal være dialogskabende og oplysende. Kampagnen skal være med til at forebygge og modvirke undertrykkelse af kvinders rettigheder i forbindelse med indgåelse og opløsning af ægteskaber.

Opgaven udbydes som led i, at Udlændinge- og Integrationsministeriet i september 2018 lancerede en række nye initiativer til at sætte fokus på, at nogle muslimske kvinder fastholdes i religiøse ægteskaber, hvor de udsættes for negativ social kontrol og vold. Kampagnen skal derfor medvirke til, at målgruppen af kvinder får et bedre kendskab til deres civile rettigheder i forbindelse med indgåelse af et religiøst ægteskab og ved skilsmisse. Kampagneaktiviteterne skal udføres i perioden juni 2019-december 2020.

Opgaven indeholder tre overordnede elementer:              

  • Etablering af leverandørkonsortium
  • Udvikling af et koncept for dialog- og oplysningsaktiviteter samt materialer 
  • Afholdelse og implementering af dialog- og oplysningsaktiviteter i gruppeforløb og individuelle rådgivningsforløb.

Tilbudsgivere skal bestå af et konsortium, der som minimum indeholder en konsulentvirksomhed og én eller flere relevante civilsamfundsorganisationer, der kan stå for de konkrete oplysnings- og dialogaktiviteter, og som har dokumenteret erfaring med at levere oplysnings- og dialogaktiviteter. Civilsamfundsorganisationerne skal tillige kunne dokumentere eksisterende kontakt til målgruppen af kvinder.

Praktiske oplysninger

Der afsættes i alt 600.000 kr. til opgaven, som løber i perioden juni 2019-december 2020.

Opgaven meldes ud som et offentligt udbud efter udbudslovens afsnit V.

Spørgsmål til opgaven kan sendes skriftligt til e-mail: [email protected] mærket med emnet ”Spørgsmål” frem til den 22. april 2019.

Der er indgivet spørgsmål til opgaven.
Læs svarene her (pdf) (nyt vindue)

Tilbuddet skal sendes skriftligt i elektronisk form til e-mail: [email protected] mærket med emnet ”Tilbud - udvikling af kampagne om religiøse vielser.”

Tilbuddet skal være indleveret senest den 13. maj 2019 kl. 12.00.

Se opgavebeskrivelsen her (pdf) (nyt vindue)

Oprettelsesdato 03.04.2019
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden