Forside » Nyheder » 2019 » 2019-04 » Netværksmøde om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol

Netværksmøde om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) inviterer til det næste møde i styrelsens netværk om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Forårets netværksmøde sætter fokus på god praksis i æresrelaterede sager. På netværksmødet præsenteres blandt andet en ny undersøgelse fra Ankestyrelsen om håndtering af æresrelaterede sager, der introduceres til kommunal praksiserfaring med at etablere en struktureret indsats, der kan understøtte en hensigtsmæssig håndtering af sagerne, ligesom der bliver delt erfaringer på tværs af kommunerne.

Tilmeld dig netværksmøde i Østdanmark

Mødet holdes den 30. april i Næstved Kommune. Der er tilmeldingsfrist den 12. april 2019.

Program og adresse på mødelokaler sendes direkte til tilmeldte deltagere i uge 16.

Om netværket

Der afholdes to årlige netværksmøder i henholdsvis Øst- og Vestdanmark. Som udgangspunkt afgrænset således, at Bornholm og Sjælland deltager i Øst, og Fyn og Jylland deltager i Vest.

Netværket henvender sig bredt til kommunale myndighedsmedarbejdere, der møder æresrelaterede problemstillinger og negativ social kontrol. Det gælder både medarbejdere fra det beskæftigelsesfaglige felt, integrationsområdet, socialforvaltningen, børne- og ungeområdet, handicapområdet samt borgerservice.

Netværket er etableret som led i den nationale handlingsplan til forebyggelse af æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol fra 2016.

Oprettelsesdato 01.04.2019
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden