Forside » Nyheder » 2019 » 2019-03 » Civilsamfundet skal styrke indsatsen for ikke-vestlige indvandrerkvinder længst fra arbejdsmarkedet

Civilsamfundet skal styrke indsatsen for ikke-vestlige indvandrerkvinder længst fra arbejdsmarkedet

Som led i en styrket indsats for ikke-vestlige indvandrerkvinder længst fra arbejdsmarkedet, udbyder Styrelsen for International Rekruttering og Integration en pulje, der skal bringe kvinderne tættere på arbejdsmarkedet.

Formålet med puljen er at styrke ikke-vestlige indvandrerkvinders tilknytning til arbejdsmarkedet ved at fremme kvindernes aktive medborgerskab og individuel såvel som økonomisk selvstændighed.

Civilsamfundsorganisationer, som kan søge puljen på 1,2 mio. kr., får en stor opgave i at koordinere en fokuseret indsats for kvinderne. Aktiviteterne skal tage afsæt i at fremme kvindernes aktive medborgerskab og adressere de centrale udfordringer, som hindrer kvinderne i at komme i beskæftigelse. Der er således et særligt fokus på kvindernes psykiske og fysiske velvære, og den styrke, selvtillid og handlekraft, der kan skabes via deltagelse i bevægelses- og sundhedsfremmende aktiviteter.

Ansøgningsfrist er den 30. april 2019.

Ansøgerne kan forvente svar senest to måneder efter fristens udløb.

Læs mere om puljen her.

Sidst opdateret 21.03.2019
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden