2019-03

Pulje til virksomhedsorganiseret danskundervisning
Puljen har til formål at skabe bedre muligheder for, at virksomheder organiserer og etablerer danskundervisning på arbejdspladsen.
Civilsamfundet skal styrke indsatsen for ikke-vestlige indvandrerkvinder længst fra arbejdsmarkedet
Som led i en styrket indsats for ikke-vestlige indvandrerkvinder længst fra arbejdsmarkedet, udbyder Styrelsen for International Rekruttering og Integration en pulje, der skal bringe kvinderne tættere på arbejdsmarkedet.
Pulje til efteruddannelse af medarbejdere ved danskuddannelserne til voksne udlændinge m.fl.
Som led i kvalitetssikringen af danskuddannelserne yder styrelsen tilskud til efteruddannelse af lærere, ledere og vejledere ved danskuddannelserne.
Analyse af etableringskortet
Styrelsen for International Rekruttering og Integration offentliggør i dag en analyse af etableringskortet.
Genudmelding af ny støtteordning til unge og voksne udsat for æresrelaterede konflikter og/eller negativ social kontrol (exitstøtte)
Formålet med puljen er, at unge og voksne udsat for æresrelaterede konflikter får en kvalificeret støtte i overgangen fra ophold på et sikkert botilbud til en selvstændig tilværelse i egen bolig.
Regeringen og DF enige om nye regler for frakendelse af fremmedkrigeres statsborgerskab
Regeringen og Dansk Folkeparti er enige om at ændre reglerne, så fremmedkrigeres danske statsborgerskab fremover skal kunne frakendes administrativt og ikke kun ved dom.
Efterkommerkvinder får stor gevinst af deres uddannelse
Alt for mange ikke-vestlige efterkommerkvinder står uden for arbejdsmarkedet. Men får de en uddannelse er der langt flere, der kommer i job og får en god løn. Der er dog stadig flere efterkommerkvinder med uddannelse, som ikke kommer i arbejde, sammenlignet med kvinder med dansk baggrund.
Udlændinge- og Integrationsministeriet overtager sager om erklæring om dansk statsborgerskab
Tidligere danske statsborgere og nordiske statsborgere vil fremover kunne afgive erklæring om dansk statsborgerskab over for Udlændinge- og Integrationsministeriet.
Sidst opdateret 28.03.2019
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden