Forside » Nyheder » 2019 » 2019-01 » Pulje: Forebyg ekstremisme med mentorer og forældrecoaches

Pulje: Forebyg ekstremisme med mentorer og forældrecoaches

Nu kan kommuner igen få uddannet medarbejdere til at blive mentorer og forældrecoaches, som kan forebygge ekstremisme blandt psykisk sårbare.

Der er godt nyt til kommuner, der har behov for at opkvalificere medarbejdere, så de bliver bedre i stand til at forebygge ekstremisme blandt psykisk sårbare borgere. For Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme melder nu igen puljen ud, hvor kommunale medarbejdere kan blive uddannet som mentorer og forældrecoaches.

Som mentorer og forældrecoach bliver man uddannet i at arbejde med metoden Løsningsfokuseret Arbejde med Tilværelseskompetencer, som blandt andet bygger på den løsningsfokuserede samtale.

Grunduddannelsen tager i alt seks dage og gennemføres på følgende datoer:

  • Modul 1: 29-30. april 2019
  • Modul 2: 15-16. maj 2019               
  • Modul 3: 27-28. maj 2019

Uddannelserne gennemføres et sted centralt i landet. Fuld forplejning og indkvartering er inkluderet for kursusdeltagerne.

Læs mere her.

Sidst opdateret 07.02.2019
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden