Forside » Nyheder » 2019 » 2019-01 » Landsdækkende netværksmøde om forandring og forankring på integrationsområdet

Landsdækkende netværksmøde om forandring og forankring på integrationsområdet

De kommunale praktiker- og ledernetværk om integration inviterer til fællesmøde torsdag den 28. marts 2019 på Hotel Park i Middelfart.

Kommunernes faglighed på integrationsområdet er de senere år blevet styrket gennem kurser, netværk og praksiserfaring. Der er ingen tvivl om, at der er opnået gode resultater, og der er både på lokalt og centralt niveau opbygget meget ny viden om, hvad der virker på integrationsområdet.

På mødet sætter vi derfor fokus på, hvordan vi sikrer, at denne viden forankres og omsættes i praksis, og hvordan vi holder fast i den gode indsats i en tid hvor integrationsopgaven er under forandring.

Programmet byder bl.a. på oplæg om tendenser på integrationsområdet ved Kasper Kyed, direktør i SIRI, virknings- og effektfulde integrationsindsatser ved Lars Larsen, partner i LG Insight, samt oplæg om den danske kultur set med andre øjne ved antropolog Dennis Nørmark. Derudover vil der være mange spændende workshops og en paneldebat med bl.a. direktør Josephine Fock fra Dansk Flygtningehjælp og arbejdsmarkedschef Bo Sund, Gentofte Kommune.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp Integration, LG Insight og Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI).

Læs mere om mødet her, hvor du også kan se programmet for dagen samt finde link til tilmelding

Sidst opdateret 05.02.2019
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden