Forside » Nyheder » 2019 » 2019-01 » Investering i flere flygtninge og familiesammenførte kvinder på arbejdsmarkedet

Investering i flere flygtninge og familiesammenførte kvinder på arbejdsmarkedet

Informationsmøde for faglige ledere og nøglemedarbejdere på integrations- og økonomiområdet.

SIRI og Mploy inviterer til informationsmøde om beregning af de økonomiske effekter af integrationsindsatsen med fokus på integrationsindsatsen for kvinder.

Der afholdes møde i Aarhus d. 6. marts 2019 og i København d. 8. marts 2019.

Står I i overvejelser om særlige indsatser for at få flere flygtninge og familiesammenførte kvinder ind på arbejdsmarkedet? Har I tanker om at styrke indsatsen for at få familieforsørgede kvinder ind på arbejdsmarkedet? Skal I arbejde målrettet for at finde nye veje til rekruttering til SOSU-området i kommunen? Så kan SIRI’s business case værktøj måske hjælpe i beslutningsprocessen.

SIRI har i samarbejde med Mploy udarbejdet en række forskellige business cases og et beregnings-værktøj, som giver kommunerne et helt konkret og fleksibelt værktøj til at illustrere de økonomiske gevinster ved at investere i at få flere flygtninge og familiesammenførte ud på arbejdsmarkedet. I 2018 er værktøjerne udvidet med 2 business cases, der vedrører integrationsindsatsen for kvinder.

Læs mere om møderne og tilmeld dig

Sidst opdateret 16.09.2020
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden