Forside » Nyheder » 2018 » 2018-10 » Udlændinge- og Integrationsministeriet får ny departementschef

Udlændinge- og Integrationsministeriet får ny departementschef

Christian Hesthaven er udnævnt som ny departementschef i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Udlændinge- og Integrationsministeriet og har bred erfaring fra centraladministrationen.

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg udtaler:

”Jeg glæder mig over, at vi med Christian Hesthaven er lykkes med at få en fagligt stærk departementschef, der allerede kender udlændingeområdet. Jeg har allerede i dag et godt og tæt samarbejde med Christian i hans rolle som afdelingschef i ministeriet, og jeg ser frem til at komme til at arbejde endnu tættere sammen i hans nye rolle som departementschef.”

Christian Hesthaven er 42 år og er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet. Før han blev afdelingschef i Udlændinge- og Integrationsministeriet, var han juridisk kommitteret og chef for juridisk afdeling i Statsministeriet.

Christian Hesthaven tiltræder jobbet den 1. november 2018, og afløser Uffe Toudal Pedersen.

Yderligere oplysninger

Kontakt presseenheden

Oprettelsesdato 01.10.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden