Forside » Nyheder » 2018 » 2018-10 » Udbud: Evaluering af initiativet Integrations- og beskæftigelsesambassadører

Udbud: Evaluering af initiativet Integrations- og beskæftigelsesambassadører

Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger leverandør til at udvikle og gennemføre evaluering af projekt ”integrations- og beskæftigelsesambassadører” i 36 kommuner.

Som led i aftalen om udmøntning af satspuljen for 2018 på integrationsområdet er der samlet set afsat 78,1 mio. kr. til en beskæftigelsesrettet integrationsindsats. Formålet er at styrke indsatsen gennem ansættelse af kommunale integrations- og beskæftigelsesambassadører i kommuner, som i de seneste år har modtaget mange nye flygtninge og familiesammenførte til flygtninge.

36 kommuner har fået støtte til at ansætte en integrations- og beskæftigelsesambassadør, som skal styrke kontakten til virksomhederne, så der skabes flest mulige succesfulde virksomhedsforløb og ansættelser i ordinære jobs. Kommunerne skal indgå en samarbejdsaftale med SIRI, som skal være genstandsfelt for projektets fremdrift i de enkelte deltagerkommuner og desuden afsættet for monitorering og evaluering af det samlede initiativ.

Den udbudte opgave består i at monitorere og evaluere det samlede initiativ.

Læs mere om udbuddet her

Oprettelsesdato 25.10.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden