Forside » Nyheder » 2018 » 2018-10 » Presseinvitation: Inger Støjberg præsenterer i Wien dansk-østrigsk forslag til bedre europæisk asylsystem

Presseinvitation: Inger Støjberg præsenterer i Wien dansk-østrigsk forslag til bedre europæisk asylsystem

På torsdag den 4. oktober tager udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg til Wien i Østrig for at præsentere et fælles forslag til et bedre europæisk asylsystem sammen med den østrigske indenrigsminister.

Initiativet, der kaldes ”A Better Protection System for a Globalized World”, skal bl.a. være med til at sikre bedre beskyttelse af flygtninge så tæt på deres oprindelsesland som muligt, at ødelægge menneskesmuglernes forretningsmodel og herved være med til at bekæmpe irregulær migration til Europa og reducere antallet af asylansøgere, der kunne have fået beskyttelse i et andet land uden for Europa.

Gennem de seneste måneder har Udlændinge- og Integrationsministeriet haft et tæt samarbejde med Østrig om at forberede initiativet, som præsenteres til en konference i Wien i regi af European Migration Network.

Pressen er velkommen til at deltage i konferencens pressemøde.

Tid: Torsdag den 4. oktober 2018 kl. 10.30.

Sted: Federation of Austrian Industries (IV), Schwarzenbergplatz 4, 1031 Wien.

For spørgsmål og forhåndstilmelding kontakt venligst Søren Staberg Madsen på tlf. 61 98 32 79 eller på .

Oprettelsesdato 01.10.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden