Forside » Nyheder » 2018 » 2018-10 » LEDIGE PLADSER: Mentor- og forældrecoachuddannelser skal forebygge ekstremisme

LEDIGE PLADSER: Mentor- og forældrecoachuddannelser skal forebygge ekstremisme

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udbyder mentor- og forældrecoachuddannelser målrettet kommuner, som ønsker at få uddannet medarbejdere til at arbejde som mentorer og forældrecoaches som led i at styrke den lokale indsats for at forebygge ekstremisme og radikalisering.

Nationalt Center for forebyggelse af Ekstremisme ønsker at udvide det landsdækkende korps af mentorer og forældrecoaches til forebyggelse af ekstremisme.  Derfor tilbyder centeret kommunerne at deltage i korpset  ved at få uddannet medarbejdere, som arbejder med personer med psykisk sårbarhed i at forebygge ekstremisme med mentor og forældrecoach forløb.

Grunduddannelsen tager i alt 6 dage og gennemføres på følgende dage:

  • Modul 1: 14.-15. november 2018
  • Modul 2: 11.-12. december 2018                
  • Modul 3: 28.-29. januar 2019

Uddannelsen foregår i Middelfart. Fuld forplejning og indkvartering er inkluderet for kursusdeltagerne.

Der er fortsat en række ledige pladser til uddannelsen, som tilbydes landets kommuner efter først-til-mølle-princippet. Læs mere om uddannelsen samt om, hvordan der ansøges om pladser her.

Oprettelsesdato 31.10.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden