Forside » Nyheder » 2018 » 2018-10 » Danskundervisningen rykker ud på arbejdspladserne

Danskundervisningen rykker ud på arbejdspladserne

En række virksomheder får nu støtte til at etablere og organisere virksomhedsorienteret danskundervisning på arbejdspladsen gennem ny ansøgningspulje.

Med initiativet får virksomheder, der ansætter eller tager flygtninge og familiesammenførte i praktik mv., vide rammer til selv at tilrettelægge danskundervisningen. Det primære sigte med at flytte sprogundervisningen til virksomhederne er, at undervisningen i langt højere grad kvalificeres, så den tager hensyn til virksomhedens faglige sprogbrug.

Følgende virksomheder får nu støtte til at organisere danskundervisning på arbejdspladsen:

  • KHRS ApS
  • Handicapbefordring A/S
  • Vraa Dampvaskeri
  • Servicefirmaet Renell A/S
  • Combi Therm

Der er netop udmeldt en ny ansøgningsrunde på 1,8 mio. kr. med ansøgningsfrist fredag den 30. november 2018. Læs mere om puljen her.

Yderligere oplysninger:

Presseansvarlig i Styrelsen for International Rekruttering og Integration Jesper Wodschow Larsen, tlf. 72 14 21 00, [email protected]

Oprettelsesdato 29.10.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden