Forside » Nyheder » 2018 » 2018-09 » Tilbudsindhentning: Kompetenceudvikling for unge mænd i udsatte boligområder

Tilbudsindhentning: Kompetenceudvikling for unge mænd i udsatte boligområder

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) indhenter tilbud på en opgave om udvikling og afholdelse af kompetenceudviklingsforløb for og af unge mænd i udsatte boligområder for at gøre op med undertrykkelse og negativ social kontrol ved at give de unge kompetencer til at kunne sige fra.

Som led i regeringens nationale handlingsplan om forebyggelse af æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol skal initiativet Dialogkorpset videreføres og udvikles i perioden 2017-2020.

En del af denne udvikling involverer den tilbudte opgave, hvor Dialogkorpsets metoder skal inddrages i udviklingen af et kompetenceudviklingsforløb, og korpsets medlemmer skal inddrages i træningen af rekrutterede unge mænd fra mindst to udvalgte boligområder.

Formålet med et kompetenceudviklingsforløb er helt overordnet at forebygge negativ social kontrol gennem ung-til-ung dialog. Herunder er formålet at gøre unge mænd i udsatte boligområder bevidste om egne værdier, egne grænser og mål i livet samt at fremme positive holdninger til kønsligestilling og motivere de unge mænd til at reflektere over de kønsnormer, de lever efter.

Opgaven vedrører overordnet:

  1. Indgåelse af partnerskaber med lokale aktører i mindst to udsatte boligområder om involvering i indsatsen
  2. Udvikling af koncept for et kompetenceudviklingsforløb af og for unge mænd i mindst to udsatte boligområder 
  3. Opkvalificering af Dialogkorpsets medlemmer, så de kan agere trainers-of-trainers af frivillige unge mænd i de udvalgte boligområder 
  4. Understøttelse af de frivilliges afvikling af kompetenceudviklingsforløb med mindst 30 unge mænd i hvert af de udvalgte boligområder i løbet af projektperioden.

Praktiske oplysninger

Der afsættes i alt 499.000 kr. til opgaven, som løber i perioden november 2018 til december 2020.

Styrelsen har valgt at melde opgaven åbent ud som en tilbudsindhentning ved offentliggørelse her på uim.dk.

Spørgsmål til opgaven kan sendes skriftligt til mærket med emnet ”Spørgsmål”.

Tilbuddet skal sendes skriftligt i elektronisk form til mail: mærket med emnet ”Tilbud på kompetenceudvikling for unge mænd”.

Der er indgivet spørgsmål til opgaven. Se svarene herunder:

Hent spørgsmål-svar (pdf) (nyt vindue) 

Tilbuddet skal være indleveret senest den 19. oktober 2018 kl. 12.00.

Hent opgavebeskrivelsen (pdf) (nyt vindue)

Oprettelsesdato 07.09.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden