Forside » Nyheder » 2018 » 2018-09 » Presseinvitation: Inger Støjberg og Troels Lund Poulsen præsenterer udspil om styrket rekruttering af udenlandsk arbejdskraft

Presseinvitation: Inger Støjberg og Troels Lund Poulsen præsenterer udspil om styrket rekruttering af udenlandsk arbejdskraft

Onsdag den 3. oktober holder udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen pressemøde, hvor de præsenterer regeringens udspil om styrket rekruttering af udenlandsk arbejdskraft. Udspillet skal gøre det lettere for danske virksomheder at tiltrække og ansætte kvalificeret udenlandsk arbejdskraft.

Pressen er velkommen fra kl. 13:00 til opsætning af udstyr. Forevisning af gyldigt pressekort og forhåndstilmelding er nødvendigt. 

Tid: Onsdag den 3. oktober kl. 14:00-15:00

Sted: Udlændinge- og Integrationsministeriet i Slotsholmsgade 10, 1216 København K

For spørgsmål og forhåndstilmelding kontakt venligst Mads Müller på tlf. 61 98 32 77 eller på [email protected]

Oprettelsesdato 02.10.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden