Forside » Nyheder » 2018 » 2018-09 » Besøg af somalisk delegation i Danmark

Besøg af somalisk delegation i Danmark

En delegation fra Somalia, ledet af Minister for intern sikkerhed, Hr. Mohamed Abukar Islow, har besøgt Danmark d. 6.-7. september 2018.

Under sit besøg mødtes hr. Islow med Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg, repræsentanter fra Udenrigsministeriet og besøgte endvidere Nationalt ID Center.

Besøget skete som led i det løbende nære samarbejde mellem Danmark og Somalia om bl.a. bistand til fortsat stabilitet, udvikling og migration, herunder øget støtte til nyt hovedkvarter for immigrationsmyndighederne og støtte til Al-Shabaab afhopper rehabiliteringsprogram.

Som endnu et udtryk for de generelt forbedrede forhold i Somalia, herunder regeringens opbygning af en styrket administration på immigrationsområdet, har Danmark besluttet at anerkende somaliske diplomatpas som gyldig rejselegitimation.

Oprettelsesdato 12.09.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden