Forside » Nyheder » 2018 » 2018-08 » Presseinvitation: Inger Støjberg og borgmester i Næstved Kommune Carsten Rasmussen tager første spadestik til Udlændingestyrelsens nye domicil

Presseinvitation: Inger Støjberg og borgmester i Næstved Kommune Carsten Rasmussen tager første spadestik til Udlændingestyrelsens nye domicil

Onsdag den 22. august 2018 kl. 13:00 tager udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg og borgmester i Næstved Kommune Carsten Rasmussen første spadestik til Udlændingestyrelsens nye domicil i Næstved. Udflytningen er en af de største udflytninger af statslige arbejdspladser.

Udflytningen er en del af regeringens første, store plan for flytning af ca. 3.900 statslige arbejdspladser fra hovedstadsområdet til andre dele af landet. Planen blev præsenteret i 2015 under navnet ”Bedre Balance I”. Byggeriet forventes afsluttet i år 2020 og vil komme til at huse ca. 400 medarbejdere.

Pressen er velkommen fra kl. 12:45

Adresse: Farimagsvej 51, 4700 Næstved

For spørgsmål og forhåndstilmelding kontakt venligst Mads Müller på tlf. 61 98 32 77 eller på [email protected]

Oprettelsesdato 21.08.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden