Forside » Nyheder » 2018 » 2018-08 » Departementschef Uffe Toudal stopper i Udlændinge- og Integrationsministeriet

Departementschef Uffe Toudal stopper i Udlændinge- og Integrationsministeriet

Uffe Toudal har været departementschef i 13 år, heraf de sidste tre år i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Han stopper som departementschef med udgangen af september 2018.

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg siger:

Uffe Toudal har været en fantastisk departementschef, og jeg har sat meget stor pris på vores samarbejde i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Uffe blev departementschef i et helt nyoprettet ministerium efter folketingsvalget i 2015, og stort set samtidig blev Danmark og Europa ramt af en flygtningekrise af historiske dimensioner. Det har været Uffes opgave at opbygge en helt ny organisation, samtidig med at ministeriet har skullet levere tonsvis af politik til mig som minister og resten af regeringen. Det svarer til at bygge en flyvemaskine i luften, og den opgave har Uffe løst til UG. Jeg vil komme til at savne Uffe, hans kompetente rådgivning og hans evigt gode humør, men jeg har også forståelse for, at han efter mange år som departementschef nu har fundet det rigtigt at stoppe.

Uffe Toudal har tidligere været departementschef i Videnskabsministeriet, styrelsesdirektør i Undervisningsministeriet og departementsråd i Statsministeriet.

Oprettelsesdato 09.08.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden