2018-08

Departementschef Uffe Toudal stopper i Udlændinge- og Integrationsministeriet
Uffe Toudal har været departementschef i 13 år, heraf de sidste tre år i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Han stopper som departementschef med udgangen af september 2018.
Udbud: Uddan mentorer og forældrecoaches, der skal forebygge ekstremisme
Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme søger leverandør til at uddanne og støtte kommuner, som tilbyder mentor- og forældrecoachforløb til at forebygge ekstremisme.
Nyt værktøj skal afklare flygtninges kompetencer
Med et nyt kompetenceværktøj har kommunerne nu bedre mulighed for at afklare, hvilke kompetencer og erhvervserfaring nytilkomne flygtninge har, så der nemt og hurtigt kan skabes et godt match mellem flygtning og virksomhed.
Presseinvitation: Inger Støjberg og borgmester i Næstved Kommune Carsten Rasmussen tager første spadestik til Udlændingestyrelsens nye domicil
Onsdag den 22. august 2018 kl. 13:00 tager udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg og borgmester i Næstved Kommune Carsten Rasmussen første spadestik til Udlændingestyrelsens nye domicil i Næstved. Udflytningen er en af de største udflytninger af statslige arbejdspladser.
Skal du med til Integrationstræf 2018?
Du kan stadig nå at tilmelde dig Integrationstræf 2018, som SIRI og KL afholder mandag den 17. september 2018.
Nyt integrationskit skal hjælpe flere flygtninge i arbejde
Regeringen har en klar ambition om, at hver anden flygtning skal være i job inden for de første tre år i Danmark. Derfor introducerer regeringen nu et integrationskit, som skal udbrede kommunernes gode erfaringer til resten af landet.
Regeringen og arbejdsmarkedets parter drøfter udspil om udenlandsk arbejdskraft
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg mødes fredag med arbejdsmarkedets parter for at drøfte regeringens kommende udspil til rekruttering af udenlandsk arbejdskraft.
Asyltallet er fortsat lavt
Antallet af asylansøgere i Danmark er stadig på et lavt niveau. Det viser de seneste tal for juli måned.
Indvandrere får job gennem familie og venner
Ny undersøgelse viser, at over en tredjedel af de indvandrere, der nu har et arbejde, fik deres første job gennem deres personlige netværk. Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg opfordrer derfor indvandrere til at gøre en aktiv indsats for at finde et job.
Sidst opdateret 04.02.2019
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden