Forside » Nyheder » 2018 » 2018-07 » Tilmelding til Integrationstræf 2018

Tilmelding til Integrationstræf 2018

Du kan nu tilmelde dig Integrationstræf 18 - Fodfæste og Fastholdelse, som SIRI og KL afholder mandag den 17. september i Nyborg.

Fodfæste og Fastholdelse

Markant flere flygtninge og indvandrere har fået fodfæste på arbejdsmarkedet de seneste år. Men der er stadig en stor gruppe, som har brug for en ekstra indsats for at få foden inden for.

Samtidig er der i mange tilfælde brug for en indsats for at fastholde flygtninge i jobbet, så de ikke kommer retur til jobcentret.

Derfor fokuserer årets Integrationstræf på, hvordan flygtninge og indvandrere, der er længere væk fra arbejdsmarkedet, får fodfæste og fastholdes.

Det gælder særligt for kvinder med minoritetsbaggrund, personer med fysiske og psykiske skavanker og unge uden uddannelse fra hjemlandet.

Med dette tema flyttes de seneste års primære fokus på nyankomne flygtninge til et bredere fokus, der også rettes mod udlændinge, der har været i landet i en årrække.

Dette kan du få viden om og indsigt i

  • Effekter og resultater af de seneste 10 års integrationsindsats
  • Hvordan man sætter indvandrerkvinders ressourcer i spil
  • Virksomhedernes logik i jagten på kvalificeret arbejdskraft
  • Hvordan man holder fokus på job i indsatsen for flygtninge med traumer
  • Indsatser for unge flygtninge på vej mod uddannelse eller job

Målgruppe

Integrationstræf 18 henvender sig bredt til kommunalpolitikere, ledere og medarbejdere i kommuner, samarbejdspartnere og interessenter, der arbejder med flygtninge og indvandrere. Der vil igen i år være et område med plads til stande.

Tilmelding

Tilmelding sker via KLs hjemmeside: http://tilmeld.kl.dk/Integrationstraef18

 

Oprettelsesdato 05.07.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden