Forside » Nyheder » 2018 » 2018-07 » Ny pulje til styrket informations- og rådgivningsindsats om repatrieringsordningen

Ny pulje til styrket informations- og rådgivningsindsats om repatrieringsordningen

Puljens formål er at sikre, at den enkelte udlænding er opmærksom på de muligheder, der ligger i repatrieringsordningen med henblik på at sikre det bedst mulige grundlag for at træffe en eventuel beslutning om repatriering.

På finansloven for 2018 blev der afsat midler til en pulje målrettet projekter, hvis formål er at skabe øget information om mulighederne for repatriering samt forberedende aktiviteter for repatriering, herunder rekognosceringsrejser og modtagelsesaktiviteter i hjemlandet eller det tidligere opholdsland. Projekterne skal give den enkelte bedre muligheder for at planlægge og gennemføre en eventuel reetablering i hjem- eller opholdsland samt at sikre en holdbar repatriering.

Puljens målgruppe er flygtninge, indvandrere mv. med opholdstilladelse i Danmark, som er omfattet af repatrieringsloven og frivilligt ønsker at vende tilbage til hjemlandet eller det tidligere opholdsland, eller som har overvejelser herom.

Puljen kan søges af kommuner, regioner, selvejende institutioner, frivillige foreninger, virksomheder, private mv.

Der udmøntes 2,6 mio. kr. i nærværende ansøgningsrunde.

Læs mere om puljen her.

Oprettelsesdato 10.07.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden