Forside » Nyheder » 2018 » 2018-07 » Invitation til netværksmøde om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol

Invitation til netværksmøde om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol

Styrelsen for International Rekruttering og Integration inviterer til den næste møderunde i styrelsens netværk om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Tema for efterårets netværksmøder er Trivsel som pejlemærke. Møderne sætter derfor fokus på forebyggelsen af negativ social kontrol. Det kan være svært at få øje på og begrebsliggøre negativ social kontrol: Hvor går grænsen mellem omsorg og kontrol for eksempel? På møderne tages udgangspunkt i trivsel som omdrejningspunkt for forebyggelsen. Vi introducerer til forebyggelsesindsatser i skole og familiebehandlingsregi, ligesom vi deler erfaringer på tværs af kommunerne.

Tid, sted, tilmelding og program

Netværk i Østdanmark

Hvidovre Kommune, den 2. oktober 2018, kl. 08.45-15.00.

Tilmeld dig mødet i Hvidovre Kommune

Netværk i Vestdanmark

Horsens Kommune, den 30. oktober 2018, kl. 08.45-15.00.

Tilmeld dig mødet i Horsens Kommune

Tilmeldingsfrist den 11. september 2018.

Program og adresse på mødelokaler sendes direkte til tilmeldte deltagere i uge 38.

Om netværket

Der afholdes to årlige netværksmøder i henholdsvis Øst- og Vestdanmark. Som udgangspunkt afgrænset således, at Bornholm og Sjælland deltager i Øst, og Fyn og Jylland deltager i Vest.

Netværket henvender sig bredt til kommunale myndighedsmedarbejdere, som møder æresrelaterede problemstillinger og negativ social kontrol. Det gælder både medarbejdere fra det beskæftigelsesfaglige felt, integrationsområdet, socialforvaltningen, børne- og ungeområdet, handicapområdet samt borgerservice.

Netværket er etableret som led i den nationale handlingsplan om forebyggelse af æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol fra 2016.

Oprettelsesdato 04.07.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden