2018-05

Presseinvitation: Inger Støjberg besøger Hjemrejsecenter Avnstrup
Fredag den 4. maj besøger udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg Hjemrejsecenter Avnstrup. Pressen er velkomne til at deltage i tidsrummet kl. 11-12.
Kontant støtte for hjemrejse til Iran
Er du registreret som asylansøger fra Iran, kan du nu få støtte til frivillig hjemrejse. Ordningen gælder frem til udløbet af 2018.
Flygtninge strømmer ind på arbejdsmarkedet
På blot et år er antallet af flygtninge og familiesammenførte til flygtninge, der er i arbejde, steget markant. Kommunernes ekstraordinære indsats med at hjælpe flygtninge ud på arbejdsmarkedet bliver nu belønnet økonomisk.
Regeringen vil stramme betingelserne for at blive dansk statsborger
Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg præsenterer i dag regeringens udspil til en ny indfødsretsaftale.
250 virksomheder har nu særlig hurtig adgang til udenlandske medarbejdere
Fast track-ordning gør det nemmere, hurtigere og mere simpelt for virksomheder at hente udenlandske medarbejdere med særlige kvalifikationer til Danmark.
Antallet af asylansøgere i Danmark forbliver lavt
Antallet af personer, der søger om asyl i Danmark, forbliver lavt. Det viser de nyeste tal for registrerede asylansøgere for april måned.
Nye sikkerhedskonsulenter skal bekæmpe æresrelaterede konflikter og social kontrol
Det kan være vanskeligt at tage hånd om sin egen sikkerhed, hvis man er udsat for en konflikt med sin familie. Og samtidig kan det være svært at overskue alle sikkerhedsaspekter af en sag, når man som fagperson i en kommune arbejder med borgere, der er udsat for æresrelaterede konflikter.
Ny håndbog om håndtering af æresrelaterede konflikter
Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) udgiver i dag en ny håndbog, der skal hjælpe kommunerne med at håndtere sager om æresrelaterede konflikter.
78 mio. kr. til kommunale integrationsambassadører
36 kommuner får nu støtte til at ansætte integrations- og beskæftigelsesambassadører, der skal styrke flygtninges tilknytning til det danske arbejdsmarked.
Sidst opdateret 07.07.2021
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden