Forside » Nyheder » 2018 » 2018-04 » SIRI inviterer til Integrationsforum – i foråret mødes danske virksomheder i Søborg, Fredericia og Århus.

SIRI inviterer til Integrationsforum – i foråret mødes danske virksomheder i Søborg, Fredericia og Århus.

Integrationsforum er et nyt netværk for alle danske virksomheder, som er interesserede i konkrete værktøjer og inspiration til opgaven med at modtage og fastholde flygtninge på arbejdspladsen. Der vil være rig mulighed for at sparre med andre virksomheder for på den måde at lære af hinandens erfaringer.

Virksomheder vil gerne bidrage til integrationsindsatsen

Mange danske virksomheder vil gerne bidrage til at få flygtninge ind på arbejdsmarkedet. Samtidigt udgør flygtninge en vigtig ressource i en tid, hvor arbejdskraft er en mangelvare.

Flere virksomheder efterlyser at blive klædt bedre på til opgaven med at modtage og fastholde flygtninge, bl.a. i et Advisory Board om integration, der rådgiver Udlændinge- og Integrationsministeren og Beskæftigelsesministeren om integration.

Nyt netværk for alle danske virksomheder

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) etablerer derfor et nyt virksomhedsnetværk om integration på arbejdspladsen, hvor danske virksomheder kan dele viden og få konkrete værktøjer med hjem.

I den første runde afholdes møder hos tre danske virksomheder i henholdsvis øst, syd og midt/nord. Man kan se programmer og tilmelde sig ved at trykke på nedenstående links.

Øst: ISS i Søborg 28. maj 2018 fra 13.00-16.00 (nyt vindue)

Syd: Norisol i Fredericia 29. maj 2018 fra kl. 15.00 – 18.00 (nyt vindue)

Midt/nord: midtVask i Århus 12. juni 2018 fra kl. 13.00 – 16.00 (nyt vindue)

Spørgsmål til programmet eller den elektroniske tilmelding kan stilles til .

Integrationsforum – et virksomhedsnetværk om integration på arbejdspladsen

Oprettelsesdato 30.04.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden