Forside » Nyheder » 2018 » 2018-04 » Ny pulje til udvikling af kurser i forebyggelse af ekstremisme

Ny pulje til udvikling af kurser i forebyggelse af ekstremisme

For at styrke sagsbehandlingen i sager med bekymringer vedrørende ekstremisme i kommunerne skal der udvikles kurser af professionsbacheloruddannelserne.

Kurserne skal målrettes medarbejdere i det forebyggende myndighedsarbejde i kommunerne og vil være af maksimalt 3 dages varighed. Kurserne skal bygge på forsknings- og praksisbaseret viden om forebyggelse af ekstremisme og inddrage viden om risikofaktorer og beskyttende faktorer i analyse og vurderingsarbejdet på området. Endvidere skal kurset inddrage problemstillinger fra det generelle kriminalpræventive område og forebyggelse af eller håndtering af risikoadfærd.

Der er afsat 1,5 mio.kr. til at udvikle kurserne, som kan ansøges af udbydere af professionsbacheloruddannelserne.

Ansøgningsfristen er den 27. juni 2018.

Læs mere om puljen her

Oprettelsesdato 19.04.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden