Forside » Nyheder » 2018 » 2018-04 » Justering af praksis for meddelelse af humanitær opholdstilladelse

Justering af praksis for meddelelse af humanitær opholdstilladelse

På baggrund af dom afsagt af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol den 13. december 2016 i sagen Paposhvili mod Belgien har Udlændinge- og Integrationsministeriet fundet anledning til at justere praksis for meddelelse af humanitær opholdstilladelse på visse områder.

Udlændinge- og Integrationsministeriet har derfor udarbejdet et tillæg til den redegørelse af 24. marts 2015 angående praksis for meddelelse af humanitær opholdstilladelse, der i marts 2015 blev sendt til Folketinget. Tillægget, der ligeledes er sendt til Folketinget, indeholder en beskrivelse af justering af praksis på baggrund af Paposhvili-dommen.

Læs redegørelsen af 24. marts 2015 om praksis for meddelelse af humanitær opholdstilladelse (pdf) (nyt vindue)

Læs tillæg til redegørelse af 24. marts 2015 om praksis for meddelelse af humanitær opholdstilladelse – justering af praksis på baggrund af Paposhvili-dommen (pdf) (nyt vindue)

Oprettelsesdato 09.04.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden