Forside » Nyheder » 2018 » 2018-03 » Pulje til Efteruddannelse af medarbejdere ved danskuddannelserne til voksne udlændinge m.fl. – anden ansøgningsrunde

Pulje til Efteruddannelse af medarbejdere ved danskuddannelserne til voksne udlændinge m.fl. – anden ansøgningsrunde

Som led i kvalitetssikringen af danskuddannelserne yder styrelsen tilskud til efteruddannelse af lærere, ledere og vejledere ved danskuddannelserne.

Formålet med puljen er at styrke implementeringen af danskuddannelsesloven og dens målsætninger gennem styrkede medarbejderkompetencer i forhold til danskundervisningen og danskprøverne.

I 2018 er hovedprioriteterne for efteruddannelsen en generel styrkelse af den erhvervsrettede danskundervisning for alle kursistgrupper samt øget mundtlighed i danskuddannelserne, og særligt på begyndermodulerne.

Ansøgningsfrist er den 1. maj 2018.

Ansøgerne kan forvente svar senest 2 måneder efter fristens udløb.

Læs mere om puljen

 

Sidst opdateret 19.03.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden