2018-03

Slut med at vente sig til kontanthjælp
Regeringen vil gøre det sværere at få ret til kontanthjælp med nye krav til ophold og beskæftigelse. Med kravet om 2½ års arbejde vil det bedre kunne betale sig for indvandrere og flygtninge at arbejde og blive integreret i samfundet.
Regeringen vil kriminalisere genopdragelsesrejser
Forældrene skal straffes i sager om genopdragelsesrejser – ikke børnene. Derfor vil Regeringen indføre fængselsstraf til de forældre, der tvinger deres børn på genopdragelsesrejse, når det er til alvorlig fare for barnets sundhed eller udvikling. Forslaget er et af mange i kampen for at udrydde parallelsamfund i Danmark.
Afghanistans udenrigsminister besøger Danmark
Udenrigsminister Anders Samuelsen, forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen og udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg mødtes i dag med Afghanistans udenrigsminister Salahuddin Rabbani under hans besøg i Danmark.
Nu er i alt 13 hadprædikanter sat på hadprædikantlisten
Den nationale sanktionsliste, også kendt som hadprædikantlisten, bruges til at holde hadprædikanter ude af landet. I dag udvides listen, så den omfatter 13 hadprædikanter.
Danmark oplever stadigt lave asyltal
Antallet af asylansøgere er for denne måned på omtrent samme niveau som sidste år. De fortsat lave asyltal glæder udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg.
Danskundervisningen rykker ud på arbejdspladserne
En række virksomheder får nu støtte til at etablere og organisere virksomhedsorienteret danskundervisning på arbejdspladsen gennem ny ansøgningspulje.
Sidst opdateret 07.07.2021
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden