Forside » Nyheder » 2018 » 2018-02 » Ny pulje til ansættelse af beskæftigelses- og integrationsambassadører i kommunerne

Ny pulje til ansættelse af beskæftigelses- og integrationsambassadører i kommunerne

Puljens formål er at give de kommuner, som i de seneste år har modtaget mange flygtninge og familiesammenførte til flygtninge, mulighed for at ansætte integrations- og beskæftigelsesambassadører.

Ambassadørerne skal støtte kommunerne i deres indsats med at skabe flest mulige ordinære jobs til flygtninge og familiesammenførte. Dette opnås bl.a. gennem succesfulde IGU-forløb, virksomhedspraktikker og job med løntilskud, hvor der er et godt match mellem flygtning og virksomhed, som  tager udgangspunkt i virksomhedernes behov for arbejdskraft.  Derfor skal ambassadørerne også sikre, at kontakten til virksomhederne styrkes, så virksomhederne oplever en hurtig og kvalificeret service i tæt dialog med kommunen.

Som led i det samlede initiativ er der endvidere afsat centrale ressourcer i form af tre årsværk til SIRI, som skal understøtte ambassadørernes arbejde med at styrke kommunernes beskæftigelsesrettede integrationsindsats.

Der er afsat 61,25 mio. kr. i nærværende ansøgningspulje, som fordeles til 35 kommuner.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 3. april 2018.

Læs mere om puljen.

Oprettelsesdato 16.02.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden