Forside » Nyheder » 2018 » 2018-01 » Nationalt ID-center er nu etableret

Nationalt ID-center er nu etableret

Nationalt ID-center er pr. 1. januar 2018 etableret og klar til at yde rådgivning og bistand til danske myndigheder.

Centeret skal rådgive myndighederne i forhold til spørgsmål om fastlæggelse og kontrol af udlændinges identitet. Det betyder blandt andet, at der kan gennemføres dokumenttekniske undersøgelser af konkrete ID-dokumenter i Nationalt ID-centers laboratorium.

Du kan læse mere om Nationalt ID-centers opgaver på centerets hjemmeside (nidc.dk). Hjemmesiden vil løbende blive videreudviklet og vil blandt andet komme til at indeholde muligheden for at tilmelde sig automatiske nyhedsopdateringer og muligheden for at berørte myndigheder, via en log-in funktion, kan få adgang til interne rapporter og analyser.

Besøg Nationalt ID-centers hjemmeside (nyt vindue)

Oprettelsesdato 03.01.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden