Forside » Nyheder » 2017 » 2017-10 » Genudmelding - Pulje til mønsterskoleprojekt for at forebygge hadforbrydelser

Genudmelding - Pulje til mønsterskoleprojekt for at forebygge hadforbrydelser

Styrelsen for International Rekruttering og Integration genudmelder puljen ”Mønsterskoleprojekt for at forebygge hadforbrydelser”. Det forventes, at tre skoler vil kunne opnå støtte fra puljen.

Formålet med initiativet er at styrke skolernes arbejde med at sætte tidligt ind i forhold til intolerance og fjendebilleder på tværs af forskelligheder.

Initiativet ligger i forlængelse af det grundlæggende formål om demokratisk dannelse i folkeskolen.

Projektets primære fokus skal være på at styrke skoleledelsen, lærerne og det pædagogiske personale i at skabe åbenhed, respekt og forståelse for mangfoldighed og diversitet blandt elever, lærere og skoleledelsen.

Initiativet støtter derfor udvalgte skoler, som skal medvirke til at afprøve et udviklet koncept ved en ekstern leverandør. 

Ansøgningspuljen er på 1,2 mio. kr.

Ansøgningsfrist er den 16. november 2017.

Læs mere om puljen

Oprettelsesdato 09.10.2017
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden