Forside » Nyheder » 2017 » 2017-09 » Frist for ansøgning om støtte til etablering af lokale virksomhedsnetværk og tværkommunale samarbejder

Frist for ansøgning om støtte til etablering af lokale virksomhedsnetværk og tværkommunale samarbejder

Mandag den 2. oktober 2017 er der frist for at søge puljemidler til en styrket integrationsindsats i de kommuner, der ønsker et stærkere beskæftigelsesfokus med henblik på, at langt flere flygtninge deltager aktivt på arbejdsmarkedet.

Med puljen støtter UIM kommuner, som dels ønsker at etablere lokale virksomhedsnetværk for at sikre en tæt dialog mellem kommuner og virksomheder, dels ønsker at etablere strukturerede tværkommunale samarbejder, så match mellem flygtninge og virksomheder ikke begrænses af kommunegrænserne.

Læs mere om puljen her

Sidst opdateret 25.09.2017
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden